Váš nákupní košík je prázdný.
0 položek | 0 Kč |
Model: BCHSL 500/8
Cena: 52 Kč s DPH
Skladem: ANO
Směs pro přípravu oblíbeného bezlepkového slunečnicového chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170–180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujme program s dobou přípravy cca 2 hodiny. Výrobek neobsahuje laktózu a lepek.
490 g směsi + 10 g sušeného droždí
pouze vlažnou vodu
Oba sáčky smícháme, přidáme 400–420 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
... do chleba můžete přidat pokrájenou osmaženou cibuli, slaninu nebo uzeninu. Výborný je také s pokrájenou klobásou nebo se škvarky
bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (bramborové vločky, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, jedlá sůl, droždí, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová
ve výrobku připraveném podle návodu na přípravu
na 100g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1002/ 239 |
Tuky [g] | 5.8 |
z toho nasycené mastné kyseliny [g] | 1.6 |
Sacharidy [g] | 43 |
z toho cukry [g] | < 0,5 |
Vláknina [g] | 2.3 |
Bílkoviny [g] | 3.3 |
Sůl [g] | 1.5 |
Laktóza [g] | < 0,01 |
Aktuality