Váš nákupní košík je prázdný.
0 položek | 0 Kč |
Model: OVPLJHR
Cena: 0 Kč s DPH
Skladem: NE
V hruškách se nachází malé množství vitaminu C, E a B, jakož i důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Taktéž jsou hrušky dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. Obsah vitaminu a minerálů je v hruškách jen o málo větší než v jablkách. Hrušky jsou známé svým vysokým obsahem sacharidů a zároveň nízkým obsahem proteinů a tuků. Ze sacharidů v nich převládá fruktóza. Dále hrušky obsahují organické kyseliny, jejichž množství je nižší než v jablkách, a výrazné množství taninů.
Nutriční hodnoty | na 100g výrobku (porce 20g) |
Energetická hodnota | 1495kJ/357kcal |
Tuky | 0,4g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2g |
Sacharidy | 88,2g |
- z toho cukry | 65,7g |
Vláknina | 12g |
Bílkoviny | 0,31g |
Sůl | 1,1g |
Vyrobeno v České republice, TOKO AGRI a.s., Rudice 36
Aktuality