Váš nákupní košík je prázdný.
| 0 položek | 0 Kč |
Model: OVPLJHR
Cena: 0 Kč s DPH
Skladem: NE
V hruškách se nachází malé množství vitaminu C, E a B, jakož i důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Taktéž jsou hrušky dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. Obsah vitaminu a minerálů je v hruškách jen o málo větší než v jablkách. Hrušky jsou známé svým vysokým obsahem sacharidů a zároveň nízkým obsahem proteinů a tuků. Ze sacharidů v nich převládá fruktóza. Dále hrušky obsahují organické kyseliny, jejichž množství je nižší než v jablkách, a výrazné množství taninů.
| Nutriční hodnoty | na 100g výrobku (porce 20g) |
| Energetická hodnota | 1495kJ/357kcal |
| Tuky | 0,4g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2g |
| Sacharidy | 88,2g |
| - z toho cukry | 65,7g |
| Vláknina | 12g |
| Bílkoviny | 0,31g |
| Sůl | 1,1g |
Vyrobeno v České republice, TOKO AGRI a.s., Rudice 36
Aktuality